Black Cardamom (Whole)
Description
Black Cardamon 50g
Black cardamom, also known as Begal cardamom or brown cardamom, is similar to the Indian green cardamom but has a much smokier flavour, as it is traditionally dried over an open fire. It is most commonly used in slow-cooked meat stews and is never used in sweet dishes.
Storage: Once opened we recommend the transfer of the product to an airtight container.
Store in a cool, dry place away from strong flavors.
Musta kardemumma 50g
Musta kardemumma, joka tunnetaan myös nimellä Begal kardemumma tai ruskea kardemumma, on samanlainen kuin Intian vihreä kardemumma, mutta sillä on paljon savuisempi maku, koska se kuivataan perinteisesti avotulella. Sitä käytetään yleisimmin hitaasti keitetyissä lihapatikoissa, eikä sitä koskaan käytetä makeissa ruokissa.
Säilytys: Avaamisen jälkeen suosittelemme tuotteen siirtämistä ilmatiiviiseen astiaan.
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa kaukana voimakkaista makuista.