Regal Thai Jasmine Rice
Description
Jasmine rice is the most common type of rice used in Thailand. It has a large amount of starch. When cooked grains stick to each other making it easier to eat with chopsticks. Jasmine rice has a subtle, nutty taste and a rich aroma which makes it very pleasing to the palate and is often served with traditional Thai and other oriental dishes
Nutritional information:
TYPICAL VALUES PER 100 G
Energy 1483 kJ / 354 kcal
Fat 0.7 g of which saturates 0.1g
Carbohydrate 78.2 g of which sugars 0.2 g
Protein 7.5 g
Salt 0.5 g
Vietnamese rice is harvested only once a year. Can advantageously be stored for a long time.
Net weight: 5 Kg
Ingredient: Rice
Storage Instructions: Store in a cool and dry place.
Jasmiiniriisi on yleisin Thaimaassa käytetty riisityyppi. Siinä on suuri määrä tärkkelystä. Kun keitetyt jyvät tarttuvat toisiinsa, on helpompaa syödä syömäpuikoilla. Jasmiiniriisillä on hienovarainen, pähkinäinen maku ja runsas aromi, joka tekee siitä erittäin miellyttävän kitalaelle ja jota tarjoillaan usein perinteisten thaimaalaisten ja muiden itämaisten ruokien kanssa
Ravitsemustietoa: Tyypilliset arvot / 100 g Energia 1483 kJ / 354 kcal Rasva 0,7 g, josta tyydyttyneitä 0,1 g Hiilihydraatti 78,2 g, josta sokereita 0,2 g Proteiinia 7,5 g Suola 0,5 g
Vietnamin riisi korjataan vain kerran vuodessa. Voidaan edullisesti säilyttää pitkään.
Nettopaino: 5 kg
Ainesosa: Riisi
Säilytysohjeet: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.