Chana Dal

3.10 €
(1 kg = 3.10 €)
incl. VAT, plus delivery
In stock
Delivery time: 3 day(s)

Description

Pulses and beans are a natural source of protein, high in fibre, and used extensively in Asian cooking, especially by vegetarians, of the many pulses, some are used whole, others are split and those with the husk removed are called dal.


Chana dal is naturally nutritious and rich in flavor. It works wonders in hearty dals, curries, and salads. Chana dal also makes a wholesome meal when combined with bread or rice.


All pulses require soaking -Times vary according to recipes and you should consult your cookery book. Pulses and beans are agricultural produce and although this product has been machine cleaned, it should be examined carefully and washed thoroughly before use.


Ingredients:

Split Chickpeas


NUTRITIONAL INFORMATION

Energy 338 kcal(1429kj)

Protein 23.0 g

Fat 5.4 g

Carbohydrates 50.0 g of which sugars 2.6 g

Salt 0.1g

Dietary Fibre10.0 g


Net weight: 1.0 Kg


Store in an airtight container, in a cool dry place.


Produce of several countries. Re-cleaned and packed in the UK TRS.


Palkokasvit ja pavut ovat luonnollinen proteiinilähde, runsaasti kuitua, ja niitä käytetään laajasti aasialaisessa ruoanlaitossa, erityisesti kasvissyöjät, monista palkokasveista, jotkut käytetään kokonaisina, toiset jaetaan ja niitä, joiden kuori on poistettu, kutsutaan daliksi.

Chana dal on luonnostaan ​​ravitseva ja rikas maku. Se tekee ihmeitä runsas dals, curryja ja salaatteja. Chana dal valmistaa myös terveellistä ateriaa yhdessä leivän tai riisin kanssa.

Kaikki pulssit vaativat liotusta - Ajat vaihtelevat reseptien mukaan ja ota yhteyttä keittokirjaasi. Palkokasvit ja pavut ovat maataloustuotteita, ja vaikka tämä tuote on puhdistettu koneella, se on tutkittava huolellisesti ja pestävä huolellisesti ennen käyttöä.

Ainekset: Kikherneet jaettu

RAVITSEMUSTIETOA Energia 338 kcal (1429kj) Proteiini 23,0 g Rasva 5,4 g Hiilihydraatit 50,0 g, joista sokereita 2,6 g Suola 0,1 g Ravintokuitu 10,0 g

Nettopaino: 1,0 kg

Säilytä ilmatiiviissä astiassa viileässä ja kuivassa paikassa.

Useiden maiden tuotanto.

Uudelleenpuhdistettu ja pakattu Ison-Britannian TRS: ään.