Coarse Semolina
Description
Coarse semolina is milled durum wheat, which grows predominantly in the Middle East. It is coarser and darker than all-purpose flour and incredibly versatile, making it popular in a wide range of cuisines from Indian and Caribbean to North African and Italian.
- Low in fat
- Great for desserts, Indian sweets, and making pasta
- Adds texture to baked goods, works well with crumbly pastry
- Essential for Moroccan flatbreads and pancakes
Ingredient: Semolina of 100% durum wheat
For allergens see ingredients in bold.
Allergen Information: May contain traces of egg, milk, soy, sesame.
Nutritional information:
TYPICAL VALUES PER 100 G
Energy 1473 kJ / 347 kcal
Fat 1.5 g of which saturates 0.1 g
Carbohydrate 72.0 g of which sugars 2.0 g
Fiber 2.9 g
Protein 10.3 g
Salt 0.24 g
Packed In UK
Net weight: 500 g
Storage Instructions: Store in a cool and dry place.
Karkea mannasuurimot ovat jauhettua durumvehnää, joka kasvaa pääasiassa Lähi-idässä. Se on karkeampi ja tummempi kuin yleisjauho ja uskomattoman monipuolinen, joten se on suosittu monenlaisissa ruokalajeissa Intian ja Karibian merestä Pohjois-Afrikkaan ja Italiaan. Vähärasvainen Erinomainen jälkiruokiin, intialaisiin makeisiin ja pastan valmistukseen Lisää tekstuuria leivonnaisiin, toimii hyvin murenevan leivonnaisen kanssa Oleellinen marokkolaisille leiville ja pannukakkuille
Ainesosa: 100% durumvehnän mannasuurimot
Katso allergeenit ainesosista lihavoituna.
Allergeenitiedot: Saattaa sisältää pieniä määriä muna, maito, soija, seesami.
Ravitsemustietoa: Tyypilliset arvot / 100 g Energia 1473 kJ / 347 kcal Rasva 1,5 g, josta tyydyttyneitä 0,1 g Hiilihydraatti 72,0 g josta sokereita 2,0 g Kuitua 2,9 g Proteiini 10,3 g Suola 0,24 g
Pakattu Isossa-Britanniassa
Nettopaino: 500 g
Säilytysohjeet: Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.