Red Kidney Beans

3.90 €
(1 kg = 3.90 €)
incl. VAT, plus delivery
In stock
Delivery time: 3 day(s)

Description

Pulses and beans are a natural source of protein, high in fibre, and used extensively in Asian cooking, especially by vegetarians, of the many pulses, some are used whole, others are split and those with the husk removed are called dal.


All pulses require soaking -Times vary according to recipes and you should consult your cookery book. Pulses and beans are agricultural produce and although this product has been machine cleaned, it should be examined carefully and washed thoroughly before use.


Ingredients:

Red Kidney Beans


Warning: Do not consume uncooked.


NUTRITIONAL INFORMATION

Energy 320 kcal(1344kj)

Protein 20.2 g

Fat 5.7 g

Carbohydrates 50g

Dietary Fibre 10g


Net weight: 1.0 Kg


Store in an airtight container, in a cool dry place.


Produce of several countries. Re-cleaned and packed in the UK TRS.Palkokasvit ja pavut ovat luonnollinen proteiinilähde, runsaasti kuitua, ja niitä käytetään laajasti aasialaisessa ruoanlaitossa, erityisesti kasvissyöjät, monista palkokasveista, jotkut niistä käytetään kokonaisia, toiset jaetaan ja niitä, joiden kuori on poistettu, kutsutaan daliksi. Kaikki pulssit vaativat liotusta - Ajat vaihtelevat reseptien mukaan ja ota yhteyttä keittokirjaasi. Palkokasvit ja pavut ovat maataloustuotteita, ja vaikka tämä tuote on puhdistettu koneella, se on tutkittava huolellisesti ja pestävä huolellisesti ennen käyttöä.


Ainekset: Punaiset munuaiset

Varoitus: Älä käytä keittämättömiä.

RAVITSEMUSTIETOA Energia 320 kcal (1344kj) Proteiini 20,2 g Rasva 5,7 g Hiilihydraatit 50g Ravintokuitu 10g

Nettopaino: 1,0 kg

Säilytä ilmatiiviissä astiassa viileässä ja kuivassa paikassa.

Useiden maiden tuotanto. Uudelleenpuhdistettu ja pakattu Ison-Britannian TRS: ään.