Toor Dal

4.80 €
(1 kg = 4.80 €)
incl. VAT, plus delivery
Not in stock
Delivery time: 3 day(s)

Description

Pulses and beans are a natural source of protein, high in fibre, and used extensively in Asian cooking, especially by vegetarians, of the many pulses, some are used whole, others are split and those with the husk removed are called dal.


All pulses require soaking -Times vary according to recipes and you should consult your cookery book. Pulses and beans are agricultural produce and although this product has been machine cleaned, it should be examined carefully and washed thoroughly before use.


Ingredients:

Split Pigeon Peas Lentils


NUTRITIONAL INFORMATION

Energy 343 kcal(1373kj)

Protein 20.5 g

Fat 0.8 g

Carbohydrates 54.1 g of which sugars 4.9 g

Salt 0.1g

Dietary Fibre10.0 g


Net weight: 1.0 Kg


Store in an airtight container, in a cool dry place.


Produce of several countries. Re-cleaned and packed in the UK TRS.


Palkokasvit ja pavut ovat luonnollinen proteiinilähde, runsaasti kuitua, ja niitä käytetään laajasti aasialaisessa ruoanlaitossa, erityisesti kasvissyöjät, monista palkokasveista, jotkut niistä käytetään kokonaisia, toiset jaetaan ja niitä, joiden kuori on poistettu, kutsutaan daliksi. Kaikki pulssit vaativat liotusta - Ajat vaihtelevat reseptien mukaan ja ota yhteyttä keittokirjaasi. Palkokasvit ja pavut ovat maataloustuotteita, ja vaikka tämä tuote on puhdistettu koneella, se on tutkittava huolellisesti ja pestävä huolellisesti ennen käyttöä. Ainekset: Jaetut kyyhkysherneet linssit

RAVITSEMUSTIETOA Energia 343 kcal (1373kj) Proteiini 20,5 g Rasva 0,8 g Hiilihydraatit 54,1 g, joista sokereita 4,9 g Suola 0,1 g Ravintokuitu 10,0 g

Nettopaino: 1,0 kg

Säilytä ilmatiiviissä astiassa viileässä ja kuivassa paikassa.

Useiden maiden tuotanto. Uudelleenpuhdistettu ja pakattu Ison-Britannian TRS: ään.